| Call of Juarez |
|
| Sethan Apple I postów: 127 |
Widziałem waszą recnzję tej gry w Hyperze i dziwi mnie jedna rzecz, mianowicie jakość tejże recencji, widać było że nie jest ona najwyższych lotów (wiem że gra ma duże wymagania) więc moje pytanie jest takie: na jakim komputerze ją nagrywaliście?? Myslałem że jeżeli robicie recenzję jakiejś gry to robicie ją na dobrych komputerach. Grafika była naprawdę kiepska :/ |
||
![]() drynda ENIAC postów: 2 |
Ty w ogóle widziałeś tą grę?? |
||
widziałem, grałem w demko nawet |
||
![]() GuMoL PC XT postów: 335 |
Nie zapominaj ,ze to polska gra :D |
||
| dziq ENIAC postów: 9 |
Właśnie w fresh air pokazywali tą grę na pogorszonej grafie. Jak pokazywali bodajrze tą grę z E3 czy ecg to wyglądała ona znacznie lepiej. |
||
Po pierwsze: Fresh Air nie jest recenzją, a prezentacją gry. Po drugie: obniżenie rozdzielczości na telewizyjną niestety bardzo często skutkuje tym, iż pewne szczegóły graficzne są słabiej zauważalne. |
|||
rozumiem, ale chodzi mi oto, że w innych waszych prezentacjach gier grafika był bardzo ładna a w Call of Juarez była po prostu brzydka. Zastanawiałem się tylko co było tego powodem. |
||
Może wynika to z faktu, że gra ma tonację w większości szaro-burą i wydaje się przez to nie tak atrakcyjna graficznie? |
||
Bardzo możliwe, bo główne "zarzuty" jakie mam wobec tej prezentacji to taka właśnie szarosć, bo gra sama w sobie chodzi płynnie. Ale rodzi się pytanie czemu w waszej prezentacji gra jest taka szarobura a noramalnie wygląda bardziej kolorowo?? |
||
| Bezimienny ENIAC postów: 38 |
Polak potrafi:p |
||
![]() Packa ENIAC postów: 28 |
Nom pokazaliśmy, że potrafimy już samym Painkillerem a to tylko udowodniło, że i my możemy zrobić dobre gry. Może to jakiś początek polskich gier. Nie zdziwię się jak za parę lat zobaczę calą półkę z polskimi grami. |
||
| ramirez1 ENIAC postów: 1 |
Call of Juarez jest super wszystko co Polskie jest super :D gra wnosi do gatunku FPS kilka nowych rzeczy m.i. niezabijesz postaci neutralnych bo przerwie ci sie rozgrywka to mi sie podoba niezabijesz bezkarnie zwierzecia(koń) bicz to jest patent.I klimat dzikiego zachodu był juzpanowie z Activision ale nie z tej strony ten mi sie podoba lepiej. |
||
Wydaje mi się że to jak zabijesz postac neutralna to przerwie ci się rozgrywka nie jest wcale taką nowością... |
||
![]() red.pl PC XT postów: 256 |
Call of Juarez grałem i gra mnie powaliła na kolana... jeszcze bardziej jak się dowiedziałem że to polska produkcja! Gra wymiata graficznie i grywalnością- jedna z najlepszych strzelanek w jakie grałem :D |
||
| ArsenL ENIAC postów: 30 |
dobra gra na dobre kompiaki ;> |
||
![]() Eklips ENIAC postów: 8 |
Widzialem na HYPER Call of Juarez no i jest to dobra gra bardzo dobra grafika... |
||
![]() Eklips ENIAC postów: 8 |
I chyba kazdy ogladal westerny i w COJ wlasnie jest tam taki klimacik xD |
||
![]() rosiu112 ENIAC postów: 71 |
Co się dziwić to polska gra, jedyna najlepsza polska gra. |
||
Jak już to nie umieją. Lecz wydaje mi się że jednak umieją, grałeś w Painkillera?? masz kolejny przykład na dobrą polską grę. |
||
Grałem i grafika jest dobra ale fabuła KUPA. |
||
Heh, dzięki :) podoba może się i podoba, ale mój sprzęt bynajmniej takiej gry nie uniesie. |
||
Zgadzam się. |
||
Za to gierki na konsole są cholernie drogie.. i co tu wybrać?? :P dla mnie osobiśćie komp nie ma konkurecji. |
||
Jak ktoś ma pieniążki to mu to nie przeszkadza. |
||
![]() DJDoter ENIAC postów: 1 |
rosiu112 konsola ps2 jest o wiele tańsza niż dawniej a tytuły wydawane na tą konsole bardzo ciekawe więc warto zainwestować te 400zł w konsole a natepnie urzywać SWAP MAGIC . |
||
![]() Kamikadze NextGen postów: 1704 |
Co do CoJ mam mieszane uczucia. Gdy gralem Billym to gra byla nudno bo tylko sie musialem chowac i uciekac. Jednak gdy mozna kierowac ksiedzem no to wtedy gra sie super. Jaka to przyjemnosc gdy sprzatne goscia i moge sobie nad nim biblie poczytac. No i przynajmniej nie musze sie chowac i skradac. Mozna ta gre cenic za to ze wspaniale oddaje klimat Westernowy. EXTRA |
||
![]() JurgeN PC XT postów: 300 |
Moim zdaniem gra obiema postaciami jest super, chociaż w CoJ-u rzeczywiście lepiej gra się pastorem. Polskie gry nabierają rozpędu ;). Jeszcze trochę i możemy spodziewać się wielu światowych premier :). |
||
![]() Infernal10 Deep Blue postów: 640 |
Call of Juarez nie jest jeszcze produkcją, która mogłaby zawstydzić studia z USA czy Wielkiej Brytanii, ale jest to tytuł, którego my nie musimy się wstydzić.Nawet więcej-Call of Juarez to naprawdę niezła gra! |
||
| pitbull18spf |
Jak dla mnie to gra jest spoko. Jest to gra polka i jak to się mówi "Od razu Krakowa nie zbudowano" czy jakoś tak. Według mnie Polska się wybiła dzięki tej produkcji dzięki niej (mam nadzieje) zobaczymy na rynku wiele wiele nowych i coraz lepszych gier tworzonych przez polaków. Jeśli chodzi o grę to jak pisano wyżej są etapy dobre i złe ale w grę można miło grać :) |
||
![]() seba.p93 PC XT postów: 268 |
Wlasnie przechodzilem ta gre i jest bardzo fajna lecz czasami trudna na hard oczywiscie grafika i reszta jest na swoim miejscu i fajna zecz jest spowolnienie czasu ktura posiada rey:d |
||
![]() Lukason ENIAC postów: 23 |
Dokładnie dużo takich westernów nie ma .. a fakt ze to Polska gra i wygląda "nieźle" pokazuje ,że nasi chłopcy umieją coś zrobić ... tylko , że meczy mnie .. Polska gra a trzeba czytać ^^ Fabuła całkiem interesująca , pomysł z psuciem się broni , 2 postacie do sterowania ale nasuwa się minus ... .Potężnie długi czas ładowania i jeszcze jak się załaduje to w trakcie rozgrywki też się ładuje ehh no ale nic ... kolega się czepia ze zła jakość w pokazówce w Hyperze ;P no cóż dawno było nie pamiętam ;p |
||
| Norbix ENIAC postów: 4 |
Lubie grę jest spoko a ja ktoś gra na multi niech odwiezdi stronke mojego clanu :) |
||
| spis tematów |